Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

خبرگزاری فارس: برنامه تلویزیونی سرچشمه شنبه شب(4بهمن‌ماه) با حضور امیر عبدالله نجفی فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش از شبکه پنجم سیما به روی آنتن رفت.

نجفی در ابتدای این گفت‌وگو با اشاره به روزهای ابتدایی انقلاب اسلامی و فعالیت جریان‌های انقلابی درون ارتش در آن روزها گفت: نیروهای مذهبی معمولا در هر پادگان و پایگاه زمینی، ‌هوایی، دریایی و هوانیروز بودند و با توجه به اینکه تا بهمن‌ماه چندین دولت عوض شده بود و بوی رفتن رژیم و سقوط می‌آمد، این نظامی‌ها معمولا با روحانی های سرشناس و انقلابی آن شهر به شکلی ارتباط برقرار کرده بودند و در تمام پادگان‌ها، پایگاه ها ارتباطشان با روحانیون برقرار بود و برای هر شرایطی طرح‌هایی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به اینکه در اصفهان شهید صیاد شیرازی افسر باسوادی بود و در مرکز توپخانه اصفهان استاد بود و شاگردان زیادی او را می‌شناختند، بیان داشت: یکی از استادهای ما در اصفهان صیاد شیرازی بود و ایشان در کلاس‌هایش طوری رفتار می‌کرد که همه می فهمیدند مذهبی و مقید است و با برخی در راحت‌باش های وسط کلاس ارتباط داشتند و برای خودشان تشکیلاتی پیش‌بینی کرده بودند و اینها در بهمن‌ماه انسجامشان بیشتر شد.

فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: قبل از پیروزی انقلاب در جهت سست کردن پایه‌های پهلوی قدم برمی‌داشتند و بعد از پیروزی انقلاب در جهت جمع و جور کردن و انسجام انقلابی‌ها حرکت کردند تا اگر ضد انقلاب‌ها یا از گروه‌های بیرون حمله کنند و سلاح‌ها را جابجا کنند و یا تخریبی ایجاد کنند جلوی آن را بگیرند.

وی افزود: بعضی از فرماندهان که سالم بودند، سفت و قرص در سمت انقلاب ایستاده بودند ولی بیشترشان احتیاط می‌کردند و در پادگان حاضر نمی‌شدند و انقلابی‌ها پادگان را حفظ می‌کردند.

نجفی ضمن اشاره به اینکه من 14دی 57احساس کردم که در آن شرایط که بودم، ‌ماندنم برای انقلاب مفید نیست و فرار کردنم از ارتش مفیدتر است و دست به این اقدام زدم و دیگر در ارتش نبودم و در جاهایی تا یک زمانی مخفی بودیم، ‌اظهار داشت: بعد از 6تا12بهمن که علما در مسجد دانشگاه تهران اعتصاب کرده بودند، من جزو اعتصابی‌ها بودم و بعد 12بهمن که حضرت امام می‌خواستند تشریف بیاورند، ما را جزو کمیته انتظامات بهشت زهرا تعریف کرده بودند و در بهشت زهرا حلقه دوم بودیم.

وی افزود: از آنجا که امام(ره) به مدرسه علوی بردند و آنجا مستقر شدند به ما گفتند که به آنجا برویم و از آن موقع به بعد صبح تا شب آنجا بودم و فقط شب‌ها به منزل می‌رفتم.

نجفی در پاسخ به پرسشی پیرامون انتخاب آقای قرنی به عنوان فرمانده ارتش و نقش ایشان در انسجام ارتش بعد از پیروزی انقلاب و همچنین حضور ژنرال‌های آمریکایی و تلاش برای ایجاد کودتا توسط ارتش، گفت: شهید قرنی در پیروی انقلاب 65سال داشت و 20سال قبل پیروزی انقلاب، ایشان را از ارتش اخراج کرده بودند و در زمان اخراج شدن درجه‌اش سرلشکر و یکی از معاونت‌های ستاد ارتش آن‌موقع بود و به اتهام کودتا علیه شاه محاکمه‌ و به سال زندان و اخراج از ارتش محکوم کردند.

وی افزود: در دورانی که در خانه‌اش بود، سازمان‌های امنیتی 24ساعته خانه‌اش را کنترل می‌کردند و تمام نامه‌هایی که می‌آمد و کسانی که با ایشان رفت و آمد داشتند را کنترل می کردند تا اینکه در سال42ایشان ارتباطی با آیت الله میلانی در مشهد داشته و به همین خاطر باز ایشان را دستگیر و به سه سال زندان محاکمه می‌کنند و بعد از محاکمه هم تا پیروزی انقلاب در زندان بود.

فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش ادامه داد: هرچند قبل از پیروزی انقلاب اعلام نمی‌شد که شهید قرنی چه کسی هست ولی در پادگان‌ها دهان به دهان می‌گفتند و آدم شناخته شده، شجاع، مصمم، باسواد و قاطعی بود که طرفدار انقلاب و علیه شاه بود. حتی شورای انقلاب که چند ماه قبل پیروی انقلاب تشکیل شد، از بین افسران شهید قرنی عضو شورای انقلاب بود و بهترین گزینه در آن شرایط برای ریاست ستادی ارتش شهید قرنی بود.

نجفی با اشاره به اینکه اول انقلاب امام می‌خواست به بازرگان بها بدهد تا بتواند شاپور بختیار را از صحنه بیرون کند و ایشان روز 23بهمن 57حکم ریاست ستادی شهید قرنی به ایشان ابلاغ شد و همان روز از  طرف همان شورای انقلاب به کمیته نظامی هم ابلاغ شده بود که شما هم به ستاد ارتش بروید،‌خاطرنشان کرد: سران اصلی کمیته نظامی شهید نامجو، کلاهدوز،‌ عقارب‌پرست،‌ امیر محمدرضا رحیمی، امیر سلیمی، شریف‌النسب،‌ امیر توتیایی و حسنعلی فروزان بودند و بنده در اسفندماه به اینها پیوستم. این افراد خودشان را به ستاد کل ارتش مراجعه کنند و در آنجا مستقر شدند و به شهید قرنی در جهت ساماندهی بدنه ارتش کمک کنند. یکی از همین اعضا این حکم را به شهید قرنی نشان می‌دهد و ایشان هم خیلی استقبال می‌کنند.

نجفی در پاسخ به سوالی درمورد وظایف این کمیته اظهار داشت: چند نفر از اعضای کمیته به تلفن‌ها جواب می‌دادند و از پادگان‌های مختلف کشور دائما تماس گرفته می‌شد و تمام انقلابی‌ها در پادگان به کمیته نظامی امام در ارتش زنگ می‌زدند. در حقیقت هرکس از هر پادگان ایران تماس می‌گرفت، می خواست هم شرایط را برای مرکز گزارش کند و هم برای آن شرایط کسب تکلیف کنند.

وی با تاکید بر اینکه یک عده می خواستند ارتش را کلا ریشه کن و مضمحل کنند که با حضور این کمیته و قاطعیت شهید قرنی این اتفاق نیفتاد، گفت: وقتی مشورت خوب به شهید قرنی داده می‌شد ایشان قاطع تصمیم می‌گرفت.

فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش افزود: یک نقش دیگر این کمیته این بود که همین‌طور که در سطح کشور جایی باشد که هرکس سوالی دارد با آنجا تماس بگیرد در سطح پادگان ها و پایگاه ها هم بالاخره فرمانده می‌خواهند. فرماندهان اکثرا رفته بودند و برخی جرات نمی کردند به پادگان بیایند.

نجفی با بیان اینکه مدنی که وزیر دفاع شد یک تخم لقی شکاند و گفت خدمت سربازی یک سال شد،‌اظهار داشت: اینکه از صداوسیما مطرح شد، اکثر سربازان برای تسویه حساب می آمدند. اگر یک یگان صد نفر باشد، 80درصدش معمولا سرباز و 10درصد هم درجه‌دار و کادر هستند و 5درصد افسر جزء و بقیه افسر ارشد هستند و از آن 80درصد سرباز، 40درصد سر فرمانده می‌ریختند تا تسویه حساب کنند و شهید قرنی از این قضیه بسیار ناراحت شده بود.

وی در پاسخ به سوالی درمورد تشکیل نهادهایی چون سپاه و جهاد سازندگی و رویکرد نیروهای ارتش در قبال این مسئله گفت: در این رابطه نقش اصلی و اساسی را حضرت امام از سال42شروع کرده بودند و نگاه راهبردی‌ امام در حدی بود که از همان موقع در سخنرانی‌ها و پیامهایشان بدنه ارتش را تایید می کردند و روی سران ارتش اما و اگر داشتند و می‌گفتند برخی از سران خائن بودند و این قضیه باعث می شد که نیروهای انقلابی و جوان در طول 15سال قبل از انقلاب یک احساس هویت می‌کردند و حس می‌کردند که اینها در انقلاب جایگاه دارند و مورد نظر هستند و این قضیه باعث می‌شد که نیروهای خوب امیدوار بمانند.

فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش ادامه داد: روز 22بهمن وقتی یک عده خوش مغز به فکر کودتا بودند، به فرمانده نیروی زمینی می‌گویند شما چند نیرو برای این کار دارید؟ نیروی زمینی که باید بیشترین نیرو را پای کار داشته بود، می گوید من تا الان 700نفر دارم که معلوم نبود این 700نفر هم پای کار بیایند، چون نام قرنی و کسانی مثل سلامت‌بخش و سرباز امیدی‌عابد را شنیده بودند. شرایط به گونه‌ای بود که افسران انقلابی و مومن امیدوار بودند که وقتی انقلاب به این مرحله می‌رسد، پای کار می‌آیند.

نجفی با بیان اینکه نیروی داوطلب با نیروی موظف تفاوت می‌کند و انتظار از نیروی داوطلب این هست که هر وقت اعلام ماموریت می‌شود، پای کار باشد، گفت: در آن شرایط اعلامیه‌ای پخش شد که هرکس نمی خواهد در این لباس ارتشی باشد، تا فلان تاریخ فرصت استعفا دارد و تعدادی هم ا ز این فرصت استفاده کرده و رفتند و از آن تاریخ به بعد فرماندهانی که از طرف ستاد کل ارتش منصوب می شدند تا مشغول فعالیت شوند، زبانشان خیلی گویا و قاطع بود و در برابر کسی که در برابر ماموریت‌ها ان‌قلت می آورد، می‌گفتند که اگر نمی‌خواستی می‌توانستی در آن تاریخ از ارتش بروی و وقتی ماندی داوطلب هستی. از آن تاریخ به بعد همه کسانی که در ارتش ماندند نیروهای داوطلب بودند.

وی در پاسخ به سوالی درمورد عملکرد شهید قرنی و مشاوران ایشان در مدیریت غائله‌های مرزی ابتدای انقلاب مثل اتفاقات کردستان تصریح کرد: از بیرون ارتش عواملی بودند برای ارتش هدف‌های غیر ممکنی را مطرح می‌کردند و مثلا می‌گفتند «ارتش بی‌طبقه توحیدی» باید ایجاد شود که امام(ره) بلافاصله توضیح دادند که ما چنین چیزی نمی توانیم داشته باشیم. یا برای مثال منافقین که به شدت مخالف ماندن ارتش بودند، حتی خطاب به بازرگان می‌گفتند که شما اگر ارتش را تقویت می‌کنید، اگر اتفاقی بیفتد شما مسئول تمام اتفاقات هستید.

فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه در استان‌های مرزی گروه‌های اخلالگر و ضدانقلاب بیشتر فعال بودند و بخصوص در کردستان گروه‌های متعددی بودند که این اهداف را دنبال می‌کردند و برای خودشان سوژه هایی درست می‌کردند،‌بیان داشت: برای مثال یک بار پادگان ژاندارمری سنندج را اشغال کرده بودند و فرماندهان را هم گرفته بودند. این خبر به گوش شهید قرنی می‌رسد و شهید قرنی به فرمانده لشکر 28کردستان زنگ می‌زند و می گوید این مطلب را به گونه‌ای به گوش ضدانقلاب برسانید و آن اینکه تا فردا 4صبح وقت دارند و 4صبح پادگان ژاندارمری را بمباران خواهیم کرد و اگر بمانند از بین می‌روند. یکی از افسرها تعریف می کرد که فرمانده لشکر وقتی به من گفت شما این را یک طوری به فرمانده دژبانی خبر بده که او هم خبر را پخش کند و به گوش ضدانقلاب برسد و با مکافات این خبر را می رساند و این خبر وقتی به گوش آنها می‌رسد، شبانه آنجا را تخلیه کرده بودند.

نجفی همچنین با بیان اینکه ستاد پادگان سنندج  که داخل شهر بود و سرپرست لشکر را گرفته بودند و با صداوسیمای آنجا هماهنگ کرده بودند که سرپرست لشکر پشت میکروفن برود و به نیروهای پادگان بگوید شورای انقلاب استان تایید کرده که تیراندازی نکنید و با اینها راه بیایید و تحویل اینها بدهید، خاطرنشان کرد: این خبر را یک افسر که فرمانده گردان تکاور بود می شنود و به ستاد ارتش زنگ می‌زند و می‌گوید با یک نفر صحبت کردم و گفتم می خواهم با آقای قرنی صحبت کنم و قرنی گفت من خودم هستم و قضیه را برایش می‌گوید و قرنی به او می گوید که نظر امام(ره) و همه مسئولین نظام این هست که پادگان حتی تا پای جان باید مقاومت کند.

وی افزود: آن تکاور می‌گوید من تا این را شنیدم، 12شب سربازان را بیدار و با آنها صحبت کردم و گفتم با تهران در تماس بودم و گفتند که پادگان باید مقاومت کند و سربازان این را که شنیدند همه گفتند «ما همه سرباز توایم خمینی،‌گوش به فرمان توایم خمینی».

فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش در پاسخ به سوالی درمورد نقش ارتش در آموزش‌دهی اولیه به سپاه خاطرنشان کرد: اینطور که من مطلع شدم وقتی شهید قرنی رئیس ستاد ارتش می شوند و دوستانی که از کمیته نظامی با ایشان در ارتباط بودند، مثلا شهید کلاهدوز تازمانی که شهید شد، قائم مقام سپاه بود و یعنی ایشان یکی از کسانی بود که معتقد بود باید در نظام جمهوری اسلامی سپاه پاسدارانی با این ماموریت‌هایی که لازم است انقلاب را حفظ کند باید تشکیل شود.

نجفی افزود: از همان ابتدای تشکیل سپاه که بحث آموزش مطرح شد، خود شهید قرنی حتی به فرمانده نیرو که شهید فلاحی بود دستور داده بود که کمک کنید و محلی را در اختیارشان بگذارید و شهید نامجو در سعدآباد پادگانی را که متعلق به نیروی زمینی بود، فقط برای آموزش در اختیار شهید کلاهدوز گذاشته بودند و شهید نامجو از بهترین افسران دانشکده افسری را برای آموزش می‌فرستاد.

وی با بیان اینکه در تهران اینگونه بود و شهید صیاد شیرازی در اصفهان با بسیج و سپاه از همان ابتدای انقلاب چِفت بود و همکاری می‌کرد و آموزش اینها برعهده شهید صیاد بود و ایشان در تدریس استاد بود، اظهار داشت: قضیه کردستان که پیش آمد با همان زمینه قبلی که قبل از پیروزی انقلاب مدتی در غرب ایران خدمت کرده بود، اطلاعات خوبی نسبت به آنجا داشت و هم از بٌعد آموزشی و نظامی‌هایی که ایشان را می شناختند و هم ارتباطی که با برادران سپاه و بسیج داشت، غائله کردستان را مدیریت کرد و یکی از کسانی که غائله کردستان را هدایت و فرماندهی کرد شهید صیاد شیرازی بود.

منبع: فردا

کلیدواژه: فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش شهید صیاد شیرازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۶۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا و رژیم صهیونیستی در آینده منطقه جایی ندارند/ ایران مقاومت را در جهان تقویت کرد

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به نقش عملیات‌های طوفان الاقصی و وعده صادق گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی بدانند در آینده منطقه جایی ندارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار سرتیپ دوم پاسدار یدالله جوانی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت‌_ در یادواره ۴۰۰ شهید منطقه یک شهرداری اصفهان اظهار کرد: محفلی که به نام و یاد شهدا است، از بهترین مجالس است، زیرا معتقدیم شهدا زنده هستند و نزد خدا روزی می‌خورند و تردیدی نیست که در این محفل حضور دارند.

وی با بیان اینکه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی فرمودند فضیلت زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست، زیرا در این محافل راه شهدا را بهتر می‌توان شناخت، افزود: شهدا به‌واسطه جایگاهی که در عالم خلقت دارند، نیاز به برگزاری محفل ندارند و در واقع این محافل برای ما است، زیرا نیاز داریم با راه و رسم شهدا که همانند ستارگان راه‌نشان، مسیر را برای افرادی که می‌خواهد در صراط مستقیم حرکت کنند، نشان می‌دهند، آشنا شویم.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به زیست شهدایی همچون بهشتی، میثمی، حاج حسین خرازی، حاج علی قوچانی و شهدای دیگر در منطقه یک شهرداری اصفهان افزود: هر کدام از شهدا برای ما درس‌هایی دارند که باید وصیت‌نامه شهدا را بخوانیم و با این مسیر آشنا شویم.

سردار جوانی گفت: شهید خرازی به ما آموخت که راه شهدا راه انبیا است و شهدا، پاسداران واقعی انقلاب هستند و برای ما نقش الگویی دارند؛ شهید سلیمانی به ما آموخت باید شهید بود تا شهید شد و شهید میثمی به ما آموخت به این طرف و آن طرف ننگریم و فقط به نایب امام زمان (عج) نگاه کنیم تا فریب نخوریم.

وی با بیان اینکه شهید قوچانی در اوج عملیات والفجر ۸ بر اقامه نماز اول تاکید داشت و در مجموع ساده زیستی و تبعیت از ولایت از جمله درس‌های شهدا است، بیان داشت: با گذشت سه دهه از دفاع مقدس اگر مجالسی برای شهدا برقرار می‌شود، به‌واسطه محبتی است که خدا برای شهدا قرار داده است و جوانانی که شهدا را درک نکردند، برای آن‌ها محافل برقرار می‌کنند، بنابراین مسئولان نیاز دارند که شهدا را الگوی قرار دهند و همانند شهدا عمل کنند.

اگر جامعه‌ای از فرهنگ شهادت دور باشد، باید جامه ذلت بر تن کند

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه عزت، حیات و بقای جامعه اسلامی جز در پرتو جهاد محقق نمی‌شود، افزود: کسی که لباس جهاد بر تن می‌کند، در زمره اولیای خدا است و در معرض شهادت است و لذا وقتی شهید سلیمانی آسمانی شد، رهبر معظم انقلاب فرمودند این شهید جهادی عظیم داشت و شهادت عظیمی نصیب او شد.

وی تصریح کرد: اگر جامعه‌ای از فرهنگ شهادت دور باشد، باید جامه ذلت بر تن کند؛ امروز جهان تحت تأثیر گفتمان انقلاب اسلامی قرار گرفته است و پرچمی که امام به اهتزاز درآورد، در دست مردان و زنان در اقصی نقاط جهان دیده می‌شود و همانگونه که امام (ره) فرمودند؛ جنگ ما فتح فلسطین را به همراه خواهد داشت.

سردار جوانی تاکید کرد: امروز شاهدیم که مجاهدت رزمندگان ما الگویی خلق کرده که با تأثیر از آن مقاومت در منطقه در فلسطین، عراق، لبنان و سوریه و یمن به‌وجود آمده و دشمن را به وحشت انداخته است.

وی ابراز امیدواری کرد: ملت ما با این استحکام زمینه‌ساز ظهور و تحقق بخش جامعه نوین اسلامی باشد، قدرت‌های شیطانی را به زانو درآورد و با کمک مظلومان قدس شریف را آزاد کند؛ این تصویری است که ۴۰ سال پیش باور پذیر نبود، اما خون شهدا درخت انقلاب را آبیاری کرد و امروز در نقطه‌ای قرار داریم که رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد از فتنه ۱۴۰۱ فرمودند «به قله نزدیک هستیم.»

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: الگویی که شهدای انقلاب اسلامی در پیش گرفته بودند، دنیا را متحول کرد و رزمندگان حماس، رژیم صهیونیستی که مدعی برتری امنیتی و اطلاعاتی بود را به شگفتی واداشت و امروز بیش از هفت ماه است که این رزمندگان مقاومت می‌کنند و دنیا را متحیر کرده‌اند که مردم در غزه به کدامین الگو تمسک کرده‌اند که به‌رغم بمباران، مقاومت می‌کنند.

وی تصریح کرد: امروز مقاومتی که الگویش انقلاب اسلامی است، این مسیر را ادامه می‌دهد و قطعاً الگوی انقلاب اسلامی ایران، عاشورای حسینی است، از این رو می‌بینیم شعارهای مردم جهان از جنس الله اکبر است و از ۱۲۰۰ رزمنده‌ای که در هفتم اکتبر از مرزهای غزه عبور کردند و دنیا را شگفت زده کردند، بیش از ۷۰۰ نفر حافظ کل قرآن بودند و بقیه از ۱ تا ۲۹ جز قرآن را حفظ بودند.

اگر بخواهیم زمینه‌ساز ظهور باشیم، باید اسرائیل را از بین برد

سردار جوانی با بیان اینکه امروز رژیم صهیونیستی در موقعیتی قرار دارد که هر اقدامی انجام می‌دهد، شکستی بر شکست‌هایش افزوده می‌شود، گفت: امام خمینی (ره) با تیزهوشی فرمودند اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود.

وی تاکید کرد: این افتخار برای ملت ایران است که سازش را به حاشیه راند و مقاومت را در جهان تقویت کرد و اگر بخواهیم زمینه‌ساز ظهور باشیم، باید اسرائیل را از بین برد؛ بر همین اساس نظام اسلامی دست فلسطینیان را پر کرد و صادقانه بر سر آرمان‌هایش ایستاد.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه امروز دشمنان سرسخت دیروز به وحشت افتاده‌اند، گفت: شش ماه تلاش کردند، حمام خون به راه انداختند و بی اعتنا به ملت‌ها و قوانین بین المللی زن و بچه و پیر و جوان را کشتند، اما راه به جایی نبردند و لذا از سال گذشته به واسطه شکست‌های پی در پی در میدان، جنایت‌ها در تعرض به جبهه مقاومت را با این تصور که جمهوری اسلامی به صورت مستقیم وارد نمی‌شود، آغاز کردند و با شلیک موشک به بخش کنسولی، جنایتی را مرتکب شدند و هفت نفر از فرماندهان به ویژه سردار شهید زاهدی را به شهادت رساندند.

وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی با یک تحلیل غلط دست به این اقدام زد، زیرا می‌توانست این اقدام را در جای دیگر انجام دهند، اما به زعم خود تصور می‌کرد جمهوری اسلامی ایران به صورت مستقیم پاسخی نمی‌دهد و برای آن‌ها پیروزی بزرگی محسوب می‌شود؛ پس از این جنایت و در امتداد عملیات طوفان‌الاقصی، عملیاتی به مراتب دقیق‌تر به عنوان وعده صادق طراحی شد که پیامدها و آثارش ساعت‌ها نیاز به تحلیل دارد.

این منطقه با هدایت ولایت و حضور ملت‌های منطقه راه پیشرفت و اعتلا را دنبال خواهد کرد

سردار جوانی تصریح کرد: دشمنان گمان نمی‌کردند که ایران از خاک خود عملیات وعده صادق را انجام دهد؛ این پاسخ موفق و حیرت انگیز ایران با بهره گرفتن از بخش کوچکی از توان نیروی هوافضای سپاه داده شد و نتیجه این عملیات بسیار پیچیده آن بود که کارشناسان غربی اذعان کردند باید جهان را به قبل و بعد از عملیات طوفان الاقصی تقسیم کرد.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: صهیونیست‌ها باور کردند ایران قدرت و اراده عمل دارد و تنها کار عاقلانه آن‌ها می‌تواند پایان دادن به ظلم، ستمگری و اشغال سرزمین فلسطین باشد.

وی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی حتی اگر در رفح حمام خون راه بیندازد، در آینده منطقه جایی منطقه ندارد و آمریکا هم در آینده منطقه جایی ندارد و این منطقه با هدایت ولایت و حضور ملت‌های منطقه راه پیشرفت و اعتلا را دنبال خواهد کرد.

کد خبر 751889

دیگر خبرها

  • یک فرمانده سپاه : در فکر نوجوان ما یک سری یافته‌های غلط و دروغ که دشمن روی کار آن کار کرده، تثبیت شده
  • آمریکا و رژیم صهیونیستی در آینده منطقه جایی ندارند/ ایران مقاومت را در جهان تقویت کرد
  • تصویر کدام فرمانده بلندپایه ارتش در دادگاه منافقین نمایش داده شد؟ +عکس
  • تصویری دیده نشده از شهید زاهدی در کنار حاج قاسم و شهید کاظمی
  • افتتاح طرح‌های بسیج سازندگی در بشرویه
  • دیدارفرماندار،فرمانده سپاه و گروهای جهادی با امام جمعه کرخه
  • راه‌اند‌ازی ۶۵۰ نیروگاه خورشیدی در استان سمان در سال ۱۴۰۳
  • جانشین فرمانده سپاه: عملیات وعده صادق پاسخی به جبهه باطل است
  • عزت جمهوری اسلامی حاصل رشادت سپاه پاسداران و نیرو‌های مسلح است
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید